Tilbage til forsiden

Sådan bedømmer CampingMatch.dk pladsernes faciliteter

Bedømmelser af campingpladser er altid en svær ting, da vi jo alle har forskellige meninger om, hvad der er vigtigt når vi ser på en campingplads' faciliteter. Det er også en af grundende til, at CampingMatch.dk ikke bruger stjernesystemet i de filtre der gør, at du kan finde en plads der matcher dig.

Ikke desto mindre er vi klar over, at mange - især campingpladserne selv - er glade for de eventuelle stjerner som de har.

Når du klikker på en campingplads her på CampingMatch.dk, ser du oplysninger om pladsen, samt dens faciliteter. Hvis CampingMatch.dk har kendskab til hvor mange stjerner pladsen har fået dengang Campingrådet stadig eksisterede, vil du kunne se bedømmelsen på siden.

CampingMatch.dk har lavet sit eget "stjernesystem", som er baseret på nogle af de faciliteter som vi mener kan være vigtige for de fleste gæster på en campingplads. Vi anbefaler dog altid at du, når du vil finde en egnet campingplads, bruger filtrene og kortet på forsiden, da du her finder de pladser det matcher DIG.

Herunder ser du hvilke faciliteter vi lægger til grund for vores stjernesystem. Vær opmærksom på, at CampingMatch.dk hele tiden overvejer at indføre nye facilitetssymboler for pladserne, og at stjernesystemet og de forskellige pladser bedømmelser derfor vil kunne ændre sig løbende.

 

Komfortpladser, Hjertestarter, Toilet, Bad, Familierum, Køkken, Vand, El, TV, Vaskerum, Butik/Kiosk, Pool, Legeplads, Boldbane, Minigolf, Cykeludlån/udlejning, Grill,
Komfortpladser, Hjertestarter, Toilet, Bad, Familierum, Køkken, Vand, El, TV, Vaskerum, Butik/Kiosk, Legeplads,
Toilet, Bad, Familierum, Køkken, Vand, El, Vaskerum, Legeplads,
Toilet, Bad, Vand, El, Legeplads,
Toilet, Bad, Vand, El,
NB! Bedømmelsen beregnes automatisk ud fra oplysninger om pladsens faciliteter. Pladsen kan have flere - eller færre - faciliteter end CampingMatch.dk er vidende om. Kontakt derfor altid pladsen selv - eller tjek dens hjemmeside, inden du træffer en beslutning
)

Om CampingMatch.dk    •    Privatlivspolitik / Vilkår & Betingelser    •    © 2018-2019 Leif Andersen